Un alt film marca Netflix care nu neapărat este cea mai bună producție sau poveste, clar nu este de nota 10, dar chiar și așa este ceva în filmul ăsta care îl face pe cel care se uită la el la urmă să rămână cu un sentiment de amărăciune, gol și cu întrebări despre sine și relațiile pe care le are fie cu familia, fie cu cei apropiați lui.

Filmul este regizat de către Arie Posin și nu poate fi considerat cine știe ce poveste fascinantă, este pur și simplu un ”teen romance” tipic condimentat cu un pic de supranatural, pentru ai da o aromă autentică.

Între lumi, o are ca personaj principal pe Tessa, jucată de Joey King, care după diferite probleme ajunge să fie adoptată de fostul prieten al mamei sale, care încearcă de fiecare dată să îi fie un tată cât mai bun, astfel încât să nu ducă lipsuri.

Totuși Tessa este o fată care este foarte închisă în sine și se ascunde în spatele camerei sale foto, făcând poze numai despre natură și în alb negru, fapt ce o obosește de fiecare dată, deoarece toți îi zic că îi lipsește ceva, fie oamenii fie culorile.

La una dintre ieșirile ei întră la un cinematograf de cartier unde intră la un film francez la care personalul uită să adauge subtitrare, iar ea încercând să anunțe problema este ajutată de către singurul spectator care se afla în sală, acesta oferindu-i să-i traducă filmul.

Tessa a simțit o conexiune cu acest băiat încă din primele momente de când s-au întâlnit și în mod firesc început să se vadă, totul era frumos, poate chiar perfect pentru cei doi până nu începe să se apropie sfârșitul verii, iar cei doi încep să vorbească despre viitorul lor ca studenți în care fiecare vrea altceva și nu se pot înțelege unul cu altul.

Cu toate acestea la un moment dat reușesc să treacă peste aceste certuri și exact când să se împace, li se întâmplă cea mai mare nenorocire și ajung într-un accident de mașină în care Skylar (Kyle Allan), iubitul Tessei moare, iar ea este grav rănită. În momentul în care Tessa află despre moartea lui Skylar intră într-o depresie destul de severă și totuși parcă cineva, sau ceva, vrea să o salveze de aceste emoții negative având parte de anumite experiențe paranormale.

Aceste fenomene paranormale o fac să stea de vorbă cu o pacientă a spitalului la care este și ea internată, de la care află că există un spațiu la care se referă ca între cele două lumi, și din care Skylar încearcă să comunice cu ea, pentru a rezolva tot ce a rămas nerezolvat.

Astfel, Tessa pornește într-o călătorie de căutare a unui mediu prin care pot vorbi, dar nu numai ci aceasta este și o călătorie de vindecare sufletească, care este necesară după evenimentele tragice care i s-au întâmplat

Între lumi este un film cum se cade, în mare nu este o capodoperă artistică de vreun fel și totuși cred că merită văzut tocmai pentru încărcătura emoțională pe care o are, și deși pe mulți poate îi sperie tag-urile de la acest film, în poveste este mai mult decât romanță copilărească este vorba despre autocunoaștere, vindecare sufletească și despre curajul de a depăși momentele care sunt cele mai dureroase pentru oricine.