Universitatea Cluj și Pandurii Târgu Jiu au terminat la egalitate, scor 1-1 (1-1), în etapa a 3-a din play-out-ul ligii secunde. Pandurii, deja retrogradată matematic, aduce clujenilor un nou rezultat de uitat pe teren propriu.

Gorjenii au deschis surprinzător scorul, prin Dodoi (5), care l-a învins pe Anca-Trip, portarul aflat la debut în tricoul alb-negru.

Gazdele au alergat după egalare, însă cu o oarecare reținere, încercând să nu încaseze un gol pe contraatac de la panduri. Universitatea a egalat în cele din urmă, Idan Golan (31) împingând balonul în plasa porții după reluarea lui Telcean, “furându-i” tânărului bucuria unei reușite.

În partea secundă clujenii au dominat teritorial, dar fără ocazii mari, și Pandurii putea face 1-2 prin Dodoi (73), dar acesta a trimis mult peste bara transversală. La intrarea în ultimele 10 minute Universitatea a avut o șansă prin Taub, dar Aldescu a respins, după care pe final Pandurii a jucat în 10 oameni, prin eliminarea lui Pleașcă (două galbene).

S-a terminat 1-1, rezultat ce nu ajută pe nimeni, Clujul fiind la egalitate pe primele locuri cu Farul Constanța și Metaloglobus București (33 de puncte), în timp ce Pandurii sunt deja matematic retrogradați în “C”.

Etapa viitoare “U” Cluj are meci la Ripensia Timișoara, pe 18 aprilie, o formație ce încearcă să evite barajul de menținere în Liga 2.

FC Universitatea Cluj – Pandurii Târgu Jiu 1-1 (1-1) / Marcatori: Golan (31) – Dodoi (5)

Au arbitrat Constantin Alin Olaru (Râmnicu Vâlcea – la centru) respectiv asistenții Ovidiu Timar (Oradea) și Casian Băla (Arad)

”U” Cluj: Anca-Trip – Telcean, Dican, Luchin, Pîrvulescu, Negrean, Ribeiro, Taub, Meșter, Golan, Ogbu.
Rezerve: Gorcea – Chacana, Răuță, Berci, Ștefănescu, Sburlea, Al. Pop, I. Filip, Acka
Antrenor: Costel Enache

Pandurii: Aldescu – Pleașcă (cpt.), D. Filip, Dodoi, Velcotă, Diau, Moisie, Felipe Acosta, Sylla, Zaborowski, Rasoveanu.
Rezerve: Iovicin – Răchișan, Corduneanu, R. Cojocaru, Goma, Pleșa, Peia, Jaiteh, Dobre
Antrenor: Călin Cojocaru

Foto: Emi Turbuc