CFR Cluj și CSU Craiova au remizat marți seara în Gruia, 0-0, rezultat care nu a avantajat niciuna dintre combatante. Clujenii termină anul 2020 pe locul 3 în clasament, după FCSB și Craiova.

Jocul prudent nu a adus mari situații de poartă, clujenii fiind primii care au ajuns în preajma porții, dar Pigliacelli a boxat centrarea lui Chipciu (23). Câteva minute mai târziu Bălașa (27) a șutat pe lângă poarta lui Bălgrădean, după o respingere slabă a portarului clujenilor. Până la pauză tot Craiova ar fi putut deschide scorul, dar Mamut a fost blocat excelent (33) de portarul gazdelor.

Repriza secundă a venit cu două ocazii mari pentru CFR, dar atât Burcă, apoi și Vinicius nu au trimis precis spre buturile apărate de Pigliacelli. Ultima șansă a fost ratată de olteni cu un șut sănătos din partea lui Bic (89), mingea trecând de linia porții conform Craiovei, dar arbitrul nu a acordat gol.

S-a încheiat 0-0 și ambele combatante își păstrează pozițiile din clasament, în urma liderului de toamnă FCSB.

CFR Cluj: Bălgradean – Camora,  Burcă, Vinicius,  Manea (Susic ’75) – Soares (Păun ’82), Djokovic,  Deac, Gâdea (Chipciu ‘9, Pereira ’75), Costache (Itu ’81) – Debeljuh. Antrenor: Edward Iordănescu

U Craiova: Pigliacelli – Vlădoiu, Bălaşa, Papp (M. Constantin ’70), Bancu – Nistor, Bic, Cicâldău – Ofosu, Mamut, V.Constantin (Bărbuț ’56). Antrenor: Corneliu Papură

Stadion “Dr. Constantin Rădulescu”, Cluj-Napoca

Cartonașe galbene: Susic (82), Păun (85), Pereira (90+1) / Papură (10, 90+2), Mamut (77), Ofosu (81)

Cartonaș roșu: Corneliu Papură (90+2)

Foto: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ-NAPOCA / Dan Tăuțan