CFR Cluj ratează calficarea în șaisprezecimile Europa League în fața celor de la Young Boys. Campioana României a reușit să conducă în fața formației elvețiene, dar aceștia au răspurnat scorul în ultimele minute ale partidei.

Bălgrădean reușește să pareze în minutul 24 o centrare în careu Mambimbi, iar Rondon ratează o ocazie importantă a echipei clujene, dar nu a nimerit balonul în interiorul careului. Atacantul venezuelean reușește un nou atac asupra porții adverse în minutul 41 cu un șut din afara careului, dar Von Ballmoss reușește să respingă balonul.

În cea de-a doua repriză elvețienii atacă cu un șut puternic poarta lui Bălgrădean, dar acesta boxează balonul și îndepărtează pericolul. CFR revine cu replica în minutul 63, dar Camora și Pereira nu reușesc să împingă balonul în poarta elvețienilor. CFR reușește să deschidă scorul în minutul 84, după bara lui Rondon și execuția lui Debeljuh.

Foto arhivă: Emanuel Turbuc

Bucuria clujenilor durează până în minutul 90+1, când arbitrul oferă penalty elvețienilor iar Bălgrădean este eliminat din teren în urma protestării contra centralului Benoit Bastien. Snadomierski intră în teren, dar nu reușește să respingă lovitura de la 11 metri executată de Nsame.

La un minut de la reușita din penalty, Nsame vede cartonașul roșu în urma unui fault asupra lui Burcă. Elvețienii reușesc cel de-al 3-lea gol al partidei în minutul 90+6, Elia și Gaudino scapă singuri pe contraatac și stabilesc scorul final al meciului 2-1, iar Young Boys se califică în șaisprezecimile Europa League.

Echipe de start:

Young Boys: Von Ballmoos, Hefti, Burgy, Lefort, Garcia, Ngamaleu, Aebischer, Rieder, Sulejmani, Mambimbi, Nsame
Rezerve: Neuenschwander, Faivre, Zesiger, Gaudino, Elia, Siebatcheu, Maier, Maceiras, Seydoux, Martins, Seferi
Antrenor: Gerardo Seoane
 

CFR Cluj: Bălgrădean, Cr.Manea, Burcă, Vinicius, Camora, Djokovic, Hoban, Deac, Păun, Pereira, Rondon
Rezerve: Sandomierski, Checicheș. Ciobotariu, Latovlevici, Susic, Debeljuh, Vojtus, Itu, Joca, Carnat
Antrenor: Edward Iordănescu

Sursă foto: ProSport