CFR Cluj și-a luat revanșa în fața celor de la Poli Iași pentru eliminarea din Cupa României. “Feroviarii” s-au impus duminică seara în Copou cu 2-0 și rămân cu un parcurs aproape perfect în deplasare în Liga 1.

Deac a deschis scorul la puțin timp după trecerea primului sfert de oră al partidei, reluând în poartă după o centrarea venită la 11 metri. Clujenii au ratat alte câteva șanse importante să-și mărească avantajul, la cabine intrându-se cu 1-0.

Același Ciprian Deac a decis partida, cu golul său din penalty (77), aducând astfel trei puncte mari clujenilor, care nu mai câștigaseră din 8 noiembrie, dintr-o deplasare la FC Argeș.

Pentru campioana României vine cel mai important joc din 2020, un duel decisiv pentru calificarea din grupele Europa League, joi cu Young Boys Berna pe terenul elvețienilor.

Poli Iaşi: Bosz – Onea, Mihalache, Angiulli, Baxevanos, Cabral – Breeveld, Passaglia, Iridondo, Stan, Calcan. Antrenor: Daniel Pancu

CFR Cluj: Bălgrădean – Susic, Ciobotariu, Burcă, Camora – Deac, Djokovic, Soares – Chipciu, Rondon, Costache. Antrenor: Edi Iordănescu

Foto: Emi Turbuc