CFR Cluj s-a impus cu 0-2 la Pitești, împotriva celor de la FC Argeș, în etapa a 10-a din Liga 1. Golurile “feroviarilor” au fost înscrise de Mario Rondon.

Ultimul meci dinaintea pauzei datorate acțiunilor echipelor naționale a fost la discreția totală a CFR-ului, care a dominat într-o manieră categorică nou-promovata FC Argeș Pitești.

Venezueleanul Mario Rondon a rezolvat de unul singur partida, cu două goluri în decurs de 10 minute. Prima reușită a venit în urma unei greșeli enorme a portarului Micle (14), iar la 0-2 a finalizat la colțul lung, după ce a fost deschis bine în partea stângă a careului.

Același Rondon a fost aproape de hattrick în preajma minutul 30, dar lovitura de cap nu a fost destul de bună.

Partea secundă a venit cu un ritm de joc mult scăzut, CFR-ul asigurându-și victoria dinaintea pauzei. Ciprian Deac a semnat cea mai mare ocazie a reprizei (54), cu balonul trimis în bară în urma unei lovituri libere dintr-o poziție periculoasă.

Finalul partidei nu a adus alte ocazii mari și clujenii bifează trei puncte ușoare, la capătul unui joc în care Argeșul aproape că nu a contat. Prin această victorie, CFR Cluj vine la trei puncte de FCSB, liderul campionatului.

Foto: Facebook CFR 1907 Cluj-Napoca

FC Argeş: Micle – Matei, Leca, Deslandes (Maes ’46), Muşat – Drăghici (Palic ’80), Maric, Prepeliţă (Mediop ’57), Şerban – Meza Colli – Blejdea (Mirică ’88). Antrenor: Ionuț Moșteanu

CFR Cluj: Bălgrădean – Susic, Manea, Ciobotariu, Camora – Itu (Luis Aurelio ’83) , W. Soares Da Silva (Hoban ’90), Păun (Costache ’90) – Deac, Rondon (Debeljuh ’90), Pereira (Djokovic ’55). Antrenor: Dan Petrescu

Stadion “Nicolae Dobrin – Trivale”, Pitești

Au arbitrat Horia Mladinovic (București, la centru) respectiv asistenții Imre-Laszlo Bucsi (Sfântu Gheorghe) și Marius Marchidanu (București)

Goluri: Mario Rondon (14, 23)

Cartonaș galbene: Leca (53)

Foto: arhivă Emi Turbuc