O localitate din judeţul Dolj a ajuns la o rată de infectare de aproape 15 persoane la mia de locuitori, iar autorităţile judeţene au anunţat o serie de restricţii. Alte măsuri au fost luate în şase localităţi unde rata de infectare depăşeşte 1,5 persoane la mia de locuitori.

Potrivit cifrelor comunicate de autorităţile judeţene, în localitatea Dioşti, din Dolj, s-a ajuns la o rată de infectare de 14,93 la o mie de locuitori. Începând de la miezul nopţii, toate restaurantele, barurile, cluburile, sălile de jocuri de noroc vor fi închise timp de 14 zile. De asemenea, vor fi interzise spectacolele şi evenimentele culturale, aşa cum au decis autorităţile doljene.

Comitetul pentru Situaţii de Urgenţă din Dolj a mai decis să introducă o serie de restricţii în localităţile Castranova, Daneţi, Mârşani, Sălcuţa, Sopot şi Tălpaş unde rata de infectare este cuprinsă între 1,5 şi 3 persoane la o mie de locuitori. Acolo sunt permise activităţile în interiorul clădirilor cu participarea unui număr de 30% din capacitatea sălii.

Sursa foto: mediafax.ro.