Bistosh

News Website

Noi măsuri implemenate de autorități: se propune limitarea accesului în stațiile de metrou în urma creșterii numărului de cazuri de îmbolnăviri

Aglomeratie in statia de metrou "Universitate" din cauza unei defectiuni pe M2 Berceni-Pipera, joi, 4 aprilie 2019. ALEXANDRA PANDREA/MEDIAFAX FOTO

Personalul de pază, alături de Poliția Metroului și alte forțe de ordine vor începe să limiteze accesul călătorilor în stațiile de metrou, pentru evitarea supraaglomerării.

Personalul de pază, alăruei de Poliţia Metroului şi alte forţe de ordine vor începe să limiteze accesul călătorilor în staţiile de metrou, pentru evitarea supraaglomerării, informează cei de la Metrorex.

”Urmare a evoluţiei cazurilor de îmbolnăvire cu Covid şi a urgenţelor medicale, în cadrul acţiunilor comune de cooperare, în data de 14.10.2020, la sediul Metrorex a avut loc o întâlnire la care au participat reprezentanţi ai ISUB-IF, ai Poliţiei Metrou, şi ai firmelor împreună cu reprezentanţii Metrorex. În cadrul întâlnirii, în urma analizelor efectuate s-au concluzionat următoarele: personalul medical care efectuează intervenţia va avea în vedere extragerea persoanelor afectate din tren, acolo unde situaţia o permite; personalul de pază, împreună cu Poliţia Metrou şi cu alte forţe de ordine publică, precum şi salvatorii Metrorex, vor asigura protecţia zonei de intervenţie; personalul de pază susţinut de Poliţia Metrou şi alte forţe de ordine publică, vor limita după caz, accesul călătorilor în staţiile de metrou pentru evitarea supraaaglomerării”, a transmis Metrorex.

Sursa foto: mediafax.ro.