Până în anul 2024, Rromânia ar putea avea 700 de km noi de autostradă și încă 300 de km de drum expres, după cum anunță Ministrul Transporturilor, Lucian Bode. Potrivit acestuia, nu este singurul proiect important în desfășurare cu privire la infrastructura rutieră.

Tonsoanele pe care se lucrează și cele pentru care se va da în curând odinul de începere a lurărilor anunță că până în 2024 cei 1000 de km de drum s-ar putea finaliza, confirm Agerpres.

Ministrul a fost întrebat câţi kilometri de autostradă vor fi finalizaţi în următorii patru ani. “Avem în derulare proiecte importante şi considerăm că 700 de kilometri de autostradă şi 300 de km de drum expres pot fi finalizaţi”, a spus Lucian Bode, potrivit Agerpres.

În ceea ce privește autostrăzile, vor fi gata lotul 1 și lotul 5 din autostrada Sibiu-Pitești, autostrada Lugoj-Deva, autostrada Transilvania integral, cu excepția tronsonului care cuprinde tunelul Meseș, autstrada A7 Ploiești-Siret, mai puțin loturile Pașcani-Suceava și Suceava-Siret. La acestea se adaugă A0, centura de nord și sud a Capitalei.

Sursa foto: digi24.ro.