Donald Trump a fost externat după trei zile din spitalul militar Walter Reed și s-a întors la Casa Albă, unde a stat la poze fără mască de la balonul Casei Albe.

Președintele Americii a ieșit pe picioarele sale din spital și a urcat în elicopterul prezidențial pentru a ajunge la Casa Albă, tot timpul purtând mască de protecție.

Când a ajuns acasă nu a stat de vorbă cu jurnaliștii, ci a urcat direct la balconul reședinței prezindențiale pentru a sta câteva minute la poze. Deoarece era singur și nu se afla prin preajma nimănui, și-a dat jos masca.

Donald Trump, președintele SUA: „Nu-l lăsați să vă domine. Nu-l lăsați să vă controleze viețile. Nu lăsați să se întâmple asta. Avem cea mai minunată țară din lume. Ne întoarcem la treabă. Vom fi în frunte. Ca liderul vostru, trebuia să fac asta. Știam că sunt riscuri, dar trebuia să fac asta. Am fost în frunte, am condus. Orice lider ar face ce am făcut eu. Știam că e un risc, dar e în regulă.“

Președintele Americii a scris pe twitter că va relua în cel mai scurt timp mitingurile electorale, conform alephnews.ro.

Sursa foto: nbcnews.com.