Gloria Buzău s-a impus cu 22-17 în duelul pentru medalia de bronz în Cupa României FAN Courier, contra Rapidului, într-un joc mult schimbat în bine față de partida cu CSM București din semifinale.

Începutul de joc cu 4-0 a fost cel care a dat ritmul jocului pentru buzoiene, acestea conducând fără emoții pe tot parcursul reprizei întâi. La pauză s-a intrat cu 14-8 pentru Gloria, în special prin prestația bună în poartă a lui Mîrcă-Olariu.

Repriza secundă a adus revenirea parțială pe tabelă a Rapidului, 13-16, dar Iuganu a transformat precis o aruncare de la 7 metri pentru a duce diferența la +4 pentru Gloria.

Până la finalul celor 60 de minute, Gloria și-a format un avans de 5 goluri, scor 22-17, și s-a impus meritat împotriva giuleștencelor. De cealaltă parte, Rapid a arătat potențial în cele două meciuri de cupă, în ciuda unor lipsuri importante din lot, iar lupta în prima parte a campionatului se va anunța foarte interesantă.

Ana Maria Iuganu cu 8 goluri a fost principala marcatoare a partidei, fiind secondată de rapidista Claudia Constantinescu (6).

Finala mare a cupei va avea loc azi (6.09), de la ora 18, între CSM București și SCM Râmnicu Vâlcea