În jocul disputat pentru calificarea în semifinalele Cupei României FAN Curier, CSMB a trecut de Slatina în capitală, 34-17 (18-11), după un meci dominat de la început.

Prima partidă la handbal feminin din România după pauza datorată Covid-19 s-a disputat în Sala Polivalentă din București, unde fosta câștigătoare a Ligii Campionilor, CSM, a primit vizita Slatinei. Diferența de valoare s-a văzut de la început, iar tigroaicele nu au avut emoții deloc.

CSMB s-a distanțat la pauză deja la 7 goluri, 18-11, pentru ca în repriza secundă să acorde șansa celor mai tinere din lot să bifeze minute.

Până la final, Neagu și compania s-au dus la peste 10 goluri în multe rânduri, pentru a se impune cu 34-17. Victoria o duce pe CSM în semifinalele cupei, unde va întâlni Gloria Buzău, sâmbătă de la ora 18. În cealaltă semifinală se întâlnesc SCM Râmnicu Vâlcea și Rapid București (ora 11).

Cristina Neagu a reușit cele mai multe goluri ale partidei, 6 (din 8 aruncări), urmată de Barbara Lazovic și Ștefania Jipa, ambele cu câte 5. De la Slatina principala marcatoare a fost Andreea Ivan, cu 4 goluri.

Foto: gsp.ro