FCSB o întâlnește pe FC Viitorul Constanța pe teren propriu în etapa a doua a Ligii 1 2020-2021. Partida a fost disputată pe Arena Națională, duminică, 3 august 2020, începând cu ora 21:00.

FCSB deschide scorul în minutul 2 după golul lui Florin Tănase, după centrarea în careu a lui Denis Man. Sergiu Buș reușeste o lovitură excelentă asupra porții lui Valentin Cojocaru, care parează lovitura.

Arbitrul central oprește jocul în minutul 28 în urma accidentării lui Ionuț Pîrțaru de către Aurelian Chițu. Pârțaru primește îngrijiri mediacale pe teren , iar jocul se reia.

Jucătorii FCSB-ului revin agresivi și în a doua repriză. Darius Olariu contrează în careu, mingea îl găsește pe Denis Man, dar ratează ocazia.

FCSB continuă atacurile puternice asupra porții lui Valentin Cojocaru, reușita venind în minutul 50 după cornerul executat de Florinel Coman, centrare care este respinsă prost de Carlo Casap, mingea lovindu-l pe Sebastian Mladen, iar mingea se strecoară pe lângă portar.

FCSB continuă presing-ul în jumătatea dobrogenilor. Jucătorii Viitorului încearcă să scape pe contra-atac și să schimbe scorul de pe tabelă, dar fără reușită.

Alexandru Buziuc reușește o execuție periculoasă asupra porții lui Vlad în minutul 80, dar acesta apără fără probleme. Viitorul are un nou contra-atac periculos, dar fundașii reușesc să oprească această intervenție.

FCSB reușește să mai marcheze încă odată în minutul 90 după centrarea trimisă în careu de către Denis Man, care îl găsește pe Ionuț Vănă. Partida se termină cu scorul 3-0 în favoarea echipei lui Toni Petrea.

Echipe de Start:

FCSB: A. Vlad, V. Crețu, I. Cristea, Miron, I. Panțîru, Moruțan, Ov. Popescu, Fl. Tănase, D. Man, Sg. Buș, Fl. Coman 
Rezerve: R. Ducan, Ad. Petre, I. Vînă, Buziuc, R. Ion, Perianu, D. Olaru, A. Pandele, Ov. Horșia
Antrenor: Toni Petrea

Viitorul: Cojocaru. R. Boboc, Mladen, V. Ghiță, Martinez Ortega, C. Matei, Casap, G. Ganea, A. Chițu, Al. Mățan, Luckassen 
Rezerve: Căbuz, Dussaut, A. Georgescu, A. Ciobanu, G. Iancu, V. Fernandez, Bodișeteanu, Artean, L. Munteanu
Antrenor: Ruben Barrera

Foto titlu: ProSport