Internaționalul român Ianis Hagi a reușit să marcheze în premieră pentru Glasgow Rangers în acest sezon, în etapa a 6-a din Scottish Premiership. Rangers s-a impus cu 2-0 în fața celor de la Hamilton Academical.

Hagi a profitat de o respingere greșită a portarului advers și a înscris cu un șut din interiorul careului, reușind primul său gol din noul sezon. Golul poate fi văzut AICI.

Rangers a dominat prima parte și a intrat la cabine cu 2-0, Tavernier majorând diferența pe tabelă pentru trupa lui Steven Gerrard.

Foto: BBC

Repriza secundă a continuat să fie la discreția trupei din capitala Scoției, irosind multe ocazii și chiar solicitând o lovitură de pedeapă (min. 63). Mai mult, Hamilton a rămas în 10 oameni pentru ultima parte a jocului, Scott McMann fiind eliminat după al doilea “galben”.

Hagi a fost schimbat în minutul 83 cu Scott Arfield, românul strângând 2 șuturi pe poartă, 47 de atingeri și 23 de pase reușite din totalul de 30, în minutele petrecute pe teren.

Rangers a câștigat până la urmă cu 2-0, fără să înscrie în partea a doua și rămâne prima în Scoția, cu 16 puncte din 18 posibile obținute.

Tot azi s-au disputat și alte trei partide, cu rezultatele: Kilmarnock – Dundee United 4-0, Livingston – Ross County 1-0 și St. Johnstone – St. Mirren 1-0.

Foto titlu: Twitter Rangers Football Club