February 8, 2020

România și Rusia, în continuare la egalitate în duelul din Fed Cup! Meciul de dublu va stabili echipa calificată la Budapesta

Jaqueline Cristian a obținut o victorie de senzație la debutul în echipa României de Fed Cup, trecând de Veronika Kudermetova cu 7-5, 6-3. Duelul dintre românce și rusoaice are nevoie de meci decisiv!

Duelul contra unei jucătoare clasate pe locul 38 WTA nu a emoționat-o pe Jaqueline, care a revenit de la 3-5 în primul set, pentru a-l câștiga cu 7-5. Setul al doilea a debutat perfect, românca fiind cea care a condus ostilitățile (4-1), greșind mai puțin și având ambele servicii la procentaje de peste 60%.

Până la urmă, debutanta în echipa de Fed Cup a României s-a impus și în acest set, 6-3, și a împins duelul în decisiv, unde va înfrunta împreună cu Gabriela Ruse perechea rusă formată din Anna Blinkova și Anna Kalinskaya.

În primul meci al zilei, Ana Bogdan a cedat dramatic în fața Ekaterinei Alexandrova, cu 5-7, 6-3, 5-7, după aproape două ore și jumătate de joc. Românca a fost dominată la ași (4-10), precizie pe prima servă (62%-65%) și la break point-uri câstigate (33%-75%), dar a oferit spectacol pentru publicul spectator și a mers cap la cap cu rusoaica până pe finalul seturilor pierdute.

Foto: gsp.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

EnglishFrenchGermanRomanian