February 8, 2020

România – Rusia 2-3. Ratăm prezența la turneul final al Fed Cup în meciul decisiv

Echipa de Fed Cup a României a ratat șansa de a participa la turneul final din aprilie de la Budapesta, după ce a cedat în meciul decisiv, cel de dublu, în două seturi. Perechea Cristian/Ruse a pierdut cu 3-6, 2-6 în fața perechii rusești Blinkova/Kalinskaya.

Jocul decisiv pentru calificarea la turneul final al Fed Cup de la Budapesta a găsit perechea română în avantaj, 2-0, moment în urma căruia au venit cinci game-uri la rând câștigate de perechea Blinkova/Kalinskaya (2-5), înainte de a închide setul cu 3-6.

Rusia a servit mai bine din a doua încercare și a câștigat mai multe puncte după primul serviciu, având și mai puține greșeli neforțate (7-13).

Tricolorele au pornit în dezavantaj în al doilea set, dar au reușit să egaleze la game-uri (1-1), luând în acest timp și trei mingi de break Rusiei. Oaspetele au început să servească mai bine și au fost mai precise în ceea ce privește punctele transformate (1-4).

Într-un final perechea Anna Blinkova/Anna Kalinskaya a luat și al doilea set, 2-6, iar Rusia s-a impus cu 3-2 la general, după un duel foarte echilibrat cu echipa României în cele două zile. Fetele lui Igor Andreev vor juca la turneul final al Fed Cup de la Budapesta din perioada 14-19 aprilie.

Foto: gsp.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

EnglishFrenchGermanRomanian